Kdo smo CHILI N LIME?

Smo ekipa mladih navdušencev nad pripravljanjem najrazličnejših pijač in preizkušanjem novih receptov le-teh. Skozi leta smo nabrali kar nekaj izkušenj v strežbi in proizvodnji pijač, kilometrino pa smo pridobivali tudi v pripravljanju raznolike pijače za prijatelje in družino. Ob slednjem smo opazili, da naše najbližje navdušujejo tudi pripomočki, ki smo jih uporabljali, da smo poenostavili in izboljšali pripravo naših napitkov. Tako smo se odločili, da razvijemo svojo blagovno znamko CHILI N LIME, v okrilju katere bomo zagotavljali kvalitetne izdelke, s katerimi boste svoje najbližje lahko navduševali tudi vi.

Kdo so naši kupci?

Naši kupci so ljubitelji in poznavalci viskijev, vin pa tudi tisti, ki svoje pijače radi estetsko popestrijo. Zadovoljstvo strank je pri nas na prvem mestu, zato prodajamo le preverjene in kvalitetne izdelke, ki jih prej več časa preizkušamo.

Smo vedno na voljo

Na vprašanja, ki nam jih lahko zastavite preko e-pošte: info@chilinlime.com, odgovarjamo kar se da hitro, najdete pa nas tudi na Facebooku in Instagramu.

Izdelki pa so seveda dostopni na naši spletni strani.